Dierenarts Isabelle Breckpot

Dierenarts Isabelle Breckpot

Vakdierenarts Kleine Huisdieren

Al in mijn vroege kinderjaren was de droom er om dierenarts te worden. Tijdens mijn vroege tienerjaren groeide de liefde voor paarden en kleine huisdieren exponentieel.

Tijdens mijn studies aan de Universiteit en de Dierenkliniek in Merelbeke, liep ik gedurende meerdere jaren verschillende langdurige buitenlandse stages aan gerenommeerde dierenklinieken. Onder andere liep ik gedurende 5 maanden stage  in de paardenkliniek Gros Bois in Parijs, Frankrijk.

Ik studeerde aan de Universiteit Gent af als Dierenarts optie paard in 2001 met onderscheiding.

Tevens werd in 2001 de dierenartsenpraktijk in Sint-Eloois-Winkel opgericht.

In 2004 startte ik de opleiding Vakdierenarts Kleine huisdieren aan de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke. In 2007 studeerde ik daar af met onderscheiding.

In 2005 volgde ik een opleiding Orthopedische chirurgie in Stockholm Zweden.

Mijn grote passie ligt in de chirurgie, zowel van de paarden als van de kleine huisdieren.

In mijn vrije tijd vind je mij terug bij mijn 3 kinderen en tussen onze dieren thuis. Ik hou ontzettend van het buitenleven en de natuur en zoek daar van tijd tot tijd wat rust op.

Laura Naudts dierenarts

Dierenarts Laura Naudts

Sinds juli 2020 ben ik met trots dierenarts, afgestudeerd in optie paard aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Ik heb een groot hart voor kleine huisdieren en kleine herkauwers, mijn grootste passie ligt bij de paarden. Sedert oktober 2020 sta ik als jongste lid van Dierenartsen De Vlinderbeek aan de zijde van Isabelle.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij mijn “geliefde kroost” bestaande uit drie paarden, een pony, twee katten, twee konijnen en de hond Shiva. Mijn favoriete bezigheden bestaan uit klusjes doen voor de dieren en gaan wandelen. Ik kan nogal energiek en enthousiast overkomen, maar toch geniet ik van de pure rust in de natuur. Dit in combinatie met een toffe, bezige en gevarieerde job maakt de perfecte balans.

emmely schelpe

Dierenartsassistente Emmely Schelpe

De passie voor dieren was er al van toen ik klein was. Ik was op vrije momenten dan ook steevast te vinden in de weide tussen de paarden of ging tijdens de vakanties/weekends werken met Arabische paarden, waar ik een grote voorliefde voor heb.

Na mijn middelbare school volgde ik de opleiding Agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg aan de KATHO in Roeselare. Ik liep tijdens deze 3 jaren stage op verschillende bedrijven, waaronder dierenkliniek “Venhei” in Geel & ook op de praktijk van Isabelle Breckpot. Onze wegen kruisten elkaar ook na mijn studies & ik ben heel blij dat ik vandaag deel mag uitmaken van dit fantastische team.

Na mijn studies volgde ik een lerarenopleiding & startte ik als leerkracht dierenzorg op het Vrij Agro – en Biotechnisch instituut te Roeselare. De combinatie van werken met dieren & omgang met mensen is voor mij de perfecte match!

Naast de verzorging van de gehospitaliseerde dieren & de praktijk, assisteer ik graag de dierenartsen tijdens consultaties of operaties. U kan bij mij ook terecht aan de balie voor afhalen van medicatie of voeding, het maken van afspraken, de gewichtsopvolging van uw dier of andere vragen.

Nele Vangheluwe

Assistente Nele Vangheluwe 

Als grote dierenliefhebber, zorg ik in de dierenartsenpraktijk voor de dagelijkse verzorging van de gehospitaliseerde dieren en begeleiding bij het binnenkomen en terug naar huisgaan van hospitalisatiepatiënten. Aan de balie en telefoon sta ik u met raad en daad bij. Ook de administratie, apotheekbeheer en bestellingen worden nauwgezet door mij opgevolgd. 

In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd met mijn dochtertje en onze dieren thuis. Ook een sportieve uitdaging ga ik niet uit de weg. 

Consultaties

Spoed

Contact

Locatie

Wij werken steeds op afspraak. Dit om wachttijden te beperken en een rustige sfeer in de praktijk te behouden.

Spoedgevallen worden het best telefonisch aangekondigd, zodat de nodige voorbereidingen kunnen worden getroffen.

Huisbezoeken zijn mogelijk na telefonische afspraak

Dorpsplein 39

8880 Sint-Eloois-Winkel