Spring naar de inhoud

Lasertherapie

24/7 bereikbaar

Voor grote en kleine dieren

Home » Consultatie bij onze dierenarts in Sint-Eloois-Winkel

Consultatie bij onze dierenarts in Sint-Eloois-Winkel

Zelfs als uw huisdier gezond is of lijkt, is het nog steeds belangrijk om regelmatig op consultatie te gaan bij uw dierenarts in Sint-Eloois-Winkel. Ook daarvoor kunt u in onze praktijk terecht, waar we met drie dierenartsen en twee assistenten voor u klaarstaan om uw dieren te onderzoeken en van de beste zorgen te voorzien.

Benieuwd wat wij voor uw huisdier kunnen betekenen?

afbeeldingen van honden en dieren

Algemene consultatie bij onze dierenarts

Er moet niet altijd een probleem zijn met uw huisdier om op consultatie te komen. Een regelmatige opvolging op lange termijn is van groot belang voor de goede gezondheid van het dier. Bij een algemeen onderzoek kijken we naar het totaalbeeld door onder andere het gebit, de ogen en oren, de hartslag, etc. te onderzoeken. Naast de algemene controle kunt u bij onze dierenartsen ook terecht voor zaken als vaccinaties en ontwormingen.

Is uw dier ziek?

Als u denkt aan een dierenarts, denkt u waarschijnlijk automatisch aan een ziek of gewond dier. Wanneer er effectief een probleem is met uw huisdier, zorgen we voor een uitgebreider onderzoek en stellen we u ook een aantal specifieke vragen om meer inzicht te krijgen in de gezondheid van het dier. Op basis van dit onderzoek komt er dan een ziektebeeld uit dat we kunnen behandelen of verder moeten onderzoeken. Afhankelijk van het probleem kan het zijn dat u dan een extra afspraak moet maken voor de effectieve behandeling.

Kom langs voor een consultatie in onze praktijk

Moet uw kat dringend gesteriliseerd worden of zit uw dier met een wonde die maar niet geneest? Is er een probleem dat misschien met een kijkoperatie op te lossen valt? Of beseft u gewoon dat het al een tijdje geleden is dat de algemene gezondheid van uw dier nog eens gecontroleerd werd? Maak gemakkelijk online een afspraak en kom langs op consultatie bij één van onze dierenartsen. Bij spoedgevallen vragen we om telefonisch te verwittigen via 0495 201 258 zodat wij ons kunnen voorbereiden om uw dier de beste zorgen toe te dienen.

De beste zorgen

Medisch advies

Het is belangrijk dat

uw huisdier gezond blijft.

We geven graag enkele tips.

 

Gespecialiseerde producten

Wij werken met een uitgebreid

gamma hoogwaardige producten.

Vraag ernaar voor info en bestelling.

Bezoek onze praktijk

Consultaties

Spoed

Contact

Locatie

Wij werken steeds op afspraak. Dit om wachttijden te beperken en een rustige sfeer in de praktijk te behouden.

Spoedgevallen worden het best telefonisch aangekondigd, zodat de nodige voorbereidingen kunnen worden getroffen.

Huisbezoeken zijn mogelijk na telefonische afspraak

Dorpsplein 39

8880 Sint-Eloois-Winkel