Spring naar de inhoud

Diensten

dierenarts de vlinderbeek

Kleine Huisdieren

  • Cardiologie
  • Mestonderzoek
  • Bloedonderzoek

Bij Dierenartsen De Vlinderbeek kan U terecht voor hoogkwalitatieve diergeneeskunde zorg van uw huisdier. Het hele team staat voor u en uw dier klaar om de beste zorgen te verlenen. Met een “Vakdierenarts Kleine huisdieren” in huis, gaan wij dat stapje verder in de opvolging van uw lieveling.  Persoonlijke aanpak en transparantie dragen wij hoog in het vaandel. Alledaagse consultaties , rx, echo, chirurgie, lasertherapie, in huis labo, en zoveel meer.

paardendierenarts vlinderbeek

Paarden

Ons team bestaat uit 2 gemotiveerde paardendierenartsen, die met kennis van zaken u zal begeleiden bij de verzorging van uw paarden. Van algemene gezondheid, voedingsadvies, wondverzorging, tandheelkunde, fysiotherapie, trainingsschema’s, mankheidsonderzoek,  mestonderzoek, in huis labo voor bloedonderzoek, voortplanting, lasertherapie, medische beeldvorming, enz. 

paardentandarts de vlinderbeek

Tandheelkunde

Bij Dierenartsen De Vlinderbeek kan u terecht voor een volledige gebitsverzorging van uw paard of pony. Het jaarlijks volledig verzorgen van de tanden is geen overbodige luxe. Paardentanden groeien steeds door en kunnen onderhevig zijn aan een afwijkende slijtage. Ook bij het oudere paard is een gezond gebit uiterst belangrijk.

Lasertherapie dieren De Vlinderbeek

Dierfysiotherapie

Laser wordt gebruikt om genezing op celniveau te stimuleren. Door de specifieke frequentie van de laserstraal zal er een snellere genezing van ontstekingen, wonden, breuken, littekenweefsel, artrose,.. optreden.
Dieren hoeven hiervoor niet verdoofd of gesedeerd te worden en ervaren de laserbehandeling niet als stresserend of pijnlijk.
Lasertherapie kan een genezingsproces veel versnellen.

Dierenartsen De Vlinderbeek is ook te vinden op www.dierenarts-info.be.

 

Consultaties

Spoed

Contact

Locatie

Wij werken steeds op afspraak. Dit om wachttijden te beperken en een rustige sfeer in de praktijk te behouden.

Spoedgevallen worden het best telefonisch aangekondigd, zodat de nodige voorbereidingen kunnen worden getroffen.

Huisbezoeken zijn mogelijk na telefonische afspraak

Dorpsplein 39

8880 Sint-Eloois-Winkel