Spring naar de inhoud

Lasertherapie

24/7 bereikbaar

Voor grote en kleine dieren

Home » Paardendierenarts in Sint-Eloois-Winkel

Paardendierenarts in Sint-Eloois-Winkel

Zoekt u een gespecialiseerde paardendierenarts in de omgeving van Sint-Eloois-Winkel? Dan bent u in onze dierenartsenpraktijk aan het goede adres. In ons team hebben we maar liefst twee gemotiveerde paardendierenartsen, die u met de nodige kennis van zaken kunnen begeleiden bij de verzorging van uw geliefde viervoeters.

Benieuwd wat wij voor uw huisdier kunnen betekenen?

afbeeldingen van honden en dieren

Een paardendierenarts met een passie voor paarden

Bij onze dierenarts Isabelle Breckpot groeide de liefde voor paarden tijdens haar jonge tienerjaren enorm. Ze liep onder andere stage in de paardenkliniek Grois Bois in Parijs en studeerde aan de Universiteit Gent af als dierenarts optie paard, met onderscheiding. Ook onze dierenarts Florence Piccavet studeerde af als paardendierenarts. Florence volgde nadien nog een stage in een gerenommeerde Nederlandse paardenkliniek.

Het belang van gebitsverzorging

Naast de algemene verzorging en alles wat daarbij komt kijken, kunt u bij een paardendierenarts in onze praktijk ook terecht voor de tandheelkunde van uw paard of pony. Paarden zijn ongeveer 18 uur per dag aan het eten en hun tanden blijven heel hun leven groeien. Daarom is het belangrijk om zeker jaarlijks eens langs te komen op consultatie voor een controle en om de scherpe emailpunten te laten afronden. In bepaalde gevallen is een halfjaarlijkse controle nodig.

Kom langs in onze praktijk

Bent u niet zeker hoe vaak u best met uw paard langskomt voor de gebitsverzorging? U kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen.  Zit uw paard met een probleem of komt u graag eens op algemene controle? U bent ook altijd welkom in onze praktijk. Hiervoor maakt u gemakkelijk online een afspraak of telefonisch via 0495 201 258. Daarnaast staan we ook klaar voor al uw kleine huisdieren, bijvoorbeeld voor of sterilisatie van katten.

De beste zorgen

Medisch advies

Het is belangrijk dat

uw huisdier gezond blijft.

We geven graag enkele tips.

 

Gespecialiseerde producten

Wij werken met een uitgebreid

gamma hoogwaardige producten.

Vraag ernaar voor info en bestelling.

Bezoek onze praktijk

Consultaties

Spoed

Contact

Locatie

Wij werken steeds op afspraak. Dit om wachttijden te beperken en een rustige sfeer in de praktijk te behouden.

Spoedgevallen worden het best telefonisch aangekondigd, zodat de nodige voorbereidingen kunnen worden getroffen.

Huisbezoeken zijn mogelijk na telefonische afspraak

Dorpsplein 39

8880 Sint-Eloois-Winkel